Ucapan Hari Raya Pau Panaz Production


Bersempena Hari Raya yang da nak dekat ni kan .. aku mewakili Crew2 dan makhluk2 Pau Panaz Production@M09T ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua umat Islam yg membaca blog ni ataupun x ... Maaf dari hujung ke hujung, zahir dan batin .. Jadi harap2nye sume pose penuhla .. Kalau ada kurng sana sini tu harapla diganti eh .. Dan kepada sahabat2 yg akan merantau ke luar negara diharap dapat menyesuaikan diri di negara orng nnt .. Jgn buat pelak kat sana lak .. dan kepada yg berada di Malaysia .. jgn gundah gulana .. mgkn rezeki anda ada di sini ..

Jadi disini gak aku ltkkan satu video yg dibuat oleh krew PPP untuk sambutan Hari Raya di KMB pada tahun lepas .. Diharap layannn ... :)



One Response so far.

  1. Izin Share ya... Andai jemari tak sempat berjabat ,andai raga tak dapat bertatap Seiring beduk yg menggema,seruan takbir yg berkumandang Kuhaturkan salam menyambut Hari Raya Idul Fitri, jika Ada kata serta khilafku membekas lara mohon maaf lahir batin. SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI 1433H.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...